Fysiotherapie & acupunctuur

 Welkom bij Praktijk Jeannette Bastemeijer, voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, fasciatherapie, acupunctuur, kinderacupunctuur en auriculo therapie. Als u een deskundige en ervaren fysiotherapeut of acupuncturist zoekt met persoonlijke aandacht voor uw problemen, dan bent u hier aan het juiste adres, voor eenvoudige tot heel complexe klachten. De praktijk is met de auto, bus, rolstoel of scootmobiel goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Zo nodig behandel ik ook aan huis en in de instellingen. Er is geen wachtlijst, zowel met als zonder verwijzing kunt u snel terecht. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen, maar het kan ook met het intakeformulier  E-afspraak  , waarmee u tijd bespaart bij het eerste consult.

INTEGRALE THERAPIE & COACHING

fysiotherapie Bastemeijer

Fysiotherapie

Het lichaam is een goed georganiseerd, complex geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt.
De fysiotherapeut helpt u te herstellen.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Psychosomatiek

Lichaam en geest, een onafscheidelijk duo. Bij klachten zonder duidelijk lichamelijke oorzaak wordt al snel gedacht aan een psychisch probleem. Terwijl er toch duidelijk lichamelijke symptomen zijn. Dat blijkt vaak verwarrend, mensen gaan tevergeefs van arts naar arts om antwoord te krijgen op hun vragen. In zo’n situatie kan de hulp van een psychosomatisch fysiotherapeut een groot verschil maken.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Acupunctuur

Naast fysiotherapie studeerde ik ook acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst (T.C.M.), omdat ik hiermee meer inzicht kreeg in het totale functioneren van de mens en de invloed van het innerlijk op het fysieke. Acupunctuur kan in veel gevallen aandoeningen bij de wortel aanpakken.
Ik werk sinds 1985 ook als acupuncturist, met vaak goede resultaten.

Lees verder

error: Inhoud is beschermd !!