Fysiotherapie & acupunctuur

 Welkom bij Praktijk Jeannette Bastemeijer, de praktijk voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en acupunctuur. Zoekt u een deskundige, betrokken en effectieve fysiotherapeut of acupuncturist met persoonlijke aandacht voor uw problemen, dan bent u aan het juiste adres. Heeft u eenvoudige of juist complexe klachten, samen werken wij aan uw herstel. Een verwijzing is niet nodig, wel wordt op afspraak gewerkt. De praktijk is goed bereikbaar en zo nodig wordt aan huis behandeld. Maak een afspraak! Duizenden tevreden cliënten gingen u voor.

Fysiotherapie

Het lichaam is een complex geheel van zenuwen, spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt, als het lichaam niet meer goed meewerkt.
De fysiotherapeut helpt u te herstellen.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Psychosomatiek

Lichaam en geest, een onafscheidelijk duo. Bij klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak wordt al snel gedacht aan een psychisch probleem. Bij duidelijk lichamelijke symptomen blijkt dat vaak verwarrend. Dan kan een psychosomatisch werkend fysiotherapeut een groot verschil maken.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Acupunctuur

Acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst, biedt inzicht in het totale functioneren van de mens, de invloed van innerlijk op fysiek. Ze kan aandoeningen bij de wortel aanpakken, of ondersteunend werken. Al dertig jaar zijn de resultaten van acupunctuur vaak goed, soms zelfs verrassend.

Lees verder

 

INTEGRALE THERAPIE & COACHING

Integratieve therapie (Integrative medicine) is een nieuwe aanpak in de gezondheidszorg, waarbij lichaam en geest in hun samenhang worden bezien. Een aanpak die nauw aansluit bij de ervaringen en werkwijze van Praktijk Jeannette Bastemeijer. Bij de gekozen werkwijze ligt de nadruk op de wensen van de zorgvrager, de ervaring van de behandelaar en de aangetoonde effectiviteit en veiligheid van de therapie.

 
error: Inhoud is beschermd !!