Fysiotherapie & acupunctuur

 Welkom bij Praktijk Jeannette Bastemeijer, voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, fasciatherapie, claudicatio en acupunctuur. Zoekt u een deskundige en ervaren fysiotherapeut of acupuncturist met persoonlijke aandacht voor uw problemen, dan bent u hier aan het juiste adres. Voor eenvoudige tot complexe klachten. De praktijk is goed bereikbaar en zo nodig wordt u aan huis of in de instelling behandeld. Zowel met als zonder verwijzing kunt u snel terecht. Wel wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Voor een afspraak kunt u bellen, e-mailen of het uitgebreide Intakeformulier gebruiken.

Fysiotherapie

Het lichaam is een complex geheel van zenuwen, spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt, als het lichaam niet meer goed meewerkt.
De fysiotherapeut helpt u te herstellen.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Psychosomatiek

Lichaam en geest, een onafscheidelijk duo. Bij klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak wordt al snel gedacht aan een psychisch probleem. Bij duidelijk lichamelijke symptomen blijkt dat vaak verwarrend. Dan kan een psychosomatisch werkend fysiotherapeut een groot verschil maken.

Lees verder

acupunctuur Bastemeijer

Acupunctuur

Acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst, biedt inzicht in het totale functioneren van de mens, de invloed van innerlijk op fysiek. Ze kan aandoeningen bij de wortel aanpakken, of ondersteunend werken. De afgelopen dertig jaar waren de resultaten vaak goed, soms zelfs verrassend.

Lees verder

 

INTEGRALE THERAPIE & COACHING

Integrale therapie (Integrative medicine) is een nieuwe aanpak in de gezondheidszorg, waarbij de traditionele Westerse visie in de zorg, scheiden van lichaam en geest, verlaten wordt. Onderzoek laat steeds beter de sterke wisselwerking tussen lichaam en geest zien.
Integrale therapie is gericht op het bevorderen van de gezondheid door meer gebruik te maken van de eigen mogelijkheden van de zorgvrager. De behandelaar en zorgvrager zijn gelijkwaardig, de zorgvrager staat centraal en wordt als geheel gezien. Bij de gekozen aanpak ligt de nadruk op de wensen van de zorgvrager, de ervaring van de behandelaar, aangetoonde effectiviteit en veiligheid van de therapie. Praktijk Jeannette Bastemeijer werkt met haar aanpak steeds meer in de richting van Integrale therapie.

 
error: Inhoud is beschermd !!