Welkom op de website van Praktijk Jeannette Bastemeijer, voor acupunctuur, kinderacupunctuur, auriculotherapie, algemene en psychosomatische fysiotherapie en Shantala babymassage.
Indien u een deskundige en ervaren acupuncturist, fysiotherapeut of Shantala docent zoekt met persoonlijke aandacht voor uw problemen, dan bent u bij Jeannette Bastemeijer aan het juiste adres: Hoofdweg 48a te Mijdrecht (of Kroon 7 te Mijdrecht op afspraak). De praktijk is met de auto, bus, rolstoel of scootmobiel goed te bereiken; er is parkeergelegenheid en stalling direct bij de praktijkingang. Ook behandel ik aan huis en in de instellingen.

Er is geen wachtlijst, zowel met als zonder verwijzing kunt u snel terecht. Om een afspraak te maken kunt u bellen, maar het kan ook met het intakeformulier:  E-afspraak  (beveiligde verbinding). U bespaart zo tijd bij het eerste consult.

acupunctuur Bastemeijer

Acupunctuur

Al tijdens de opleiding fysiotherapie besloot ik verder te gaan met de opleiding acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst (T.C.M.), omdat ik hiermee meer inzicht kreeg in het totale functioneren van de mens en de invloed van het innerlijk op het fysieke. Acupunctuur kan in veel gevallen aandoeningen bij de wortel aanpakken.
Ik werk al sinds 1985 als acupuncturist.

Lees verder

fysiotherapie Bastemeijer

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd, complex geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt.
De fysiotherapeut helpt u te herstellen.

Lees verder

Shantala Bastemeijer

Babymassage

Shantala massage is een ontspannende massage voor baby’s die o.a. ten doel heeft het contact tussen het kind en de ouders-verzorgers zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Baby’s worden rustiger en slapen regelmatiger. Daarnaast wordt het gevoel van geborgenheid versterkt. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling van alle baby’s ten goede.

Lees verder

error: Inhoud is beschermd !!