Kwaliteit

Fysiotherapie

De kwaliteit van fysiotherapeutische zorg is in Nederland goed geborgd. Praktijkmedewerkers zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Daarbij horen jaarlijks aanvullende opleidingen plus de Bedrijfshulpverlenerscursus.

Acupunctuur

Jeannette Bastemeijer is lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Een NVA-acupuncturist is HBO-opgeleid en beschikt over een gedegen kennis van zowel Chinese als Westerse geneeskunde. Dat is van belang om uw gezondheid goed te kunnen beoordelen en om eventueel te overleggen met uw (huis-)arts. De kennis wordt op peil gehouden met verplichte nascholing op zowel medisch als vakinhoudelijk gebied.
De NVA-acupuncturist heeft zich te houden aan duidelijke reglementen, zoals aangaande praktijkvoering, hygiëne, steriliteit en veiligheid, ethiek en privacy. Door middel van praktijkvisitatie wordt de kwaliteit actief gecontroleerd. De NVA heeft een klachtenprocedure, is aangesloten bij de Geschilleninstantie KAB en beschikt over een Tuchtcollege.

Onze zorgkwaliteit

Wij leveren kwaliteitszorg gericht op de individuele patiënt met als doel zo snel als mogelijk de klacht te doen verdwijnen of er mee te leren omgaan. Daartoe maken wij deze bewuste keuzes:

  • Wij behandelen individueel, niet in groepsverband. Omdat wij vinden dat iedere patiënt uniek is en persoonlijke begeleiding met een programma op maat nodig heeft. Met oefeningen en adviezen die u in onze goed toegeruste oefenruimte of thuis kunt uitvoeren.
  • Wij werken met een vaste therapeut voor een patiënt tenzij omstandigheden dit onmogelijk maken.
  • Wij zijn multidisciplinair. Met een scala aan expertises kunnen wij uw problemen in hun samenhang te lijf gaan.
  • Wij richten ons niet alleen op de specifieke klacht, maar ook op de persoon achter de klacht. Omdat die twee verbonden zijn. Door de integrale inzet van deskundigheid en ervaring komen wij tot een op de patiënt toegesneden behandeling.
  • Wij besteden veel tijd aan scholing, om steeds bij te blijven met alle ontwikkelingen.

Kwaliteitsmeting

Wij meten onze kwaliteit direct door gegevens als gemiddelde behandelduur en slagingspercentage te vergelijken met landelijke cijfers.

Translate »
error: Inhoud is beschermd !!