Welkom op de site van Jeannette Bastemeijer.
Ik ben werkzaam als acupuncturist, kinderacupuncturist, auriculotherapeut, algemeen en psychosomatisch fysiotherapeut en Shantala docent.
Indien u een deskundige en ervaren acupuncturist, fysiotherapeut of Shantala docent zoekt met persoonlijke aandacht voor uw problemen, dan bent u hier aan het juiste adres: Hoofdweg 48a te Mijdrecht (of Kroon 7 op afspraak).
De praktijk is met de auto, bus, rolstoel of scootmobiel goed te bereiken; er is parkeergelegenheid en stalling direct bij de praktijkingang. Ook behandel ik aan huis en in de instellingen.
Er is geen wachtlijst, zowel met als zonder verwijzing kunt u snel terecht. Om een afspraak te maken kunt u bellen, maar het kan ook met het intakeformulier: ga naar  E-afspraak . U bespaart zo tijd bij het eerste consult.

acupunctuur

Acupunctuur

Al tijdens de opleiding fysiotherapie besloot ik verder te gaan met de opleiding acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst (T.C.M.), omdat ik hiermee meer inzicht kreeg in het totale functioneren van de mens en de invloed van het innerlijk op het fysieke. Acupunctuur kan in veel gevallen aandoeningen bij de wortel aanpakken.
Sinds 1985 werk ik als acupuncturist.

Lees verder

fysiotherapie

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd, complex geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt.
De fysiotherapeut helpt u te herstellen.

Lees verder

Shantala babymassage

Babymassage

Shantala massage is een ontspannende massage voor baby’s die o.a. ten doel heeft het contact tussen het kind en de ouders-verzorgers zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Baby’s worden rustiger en slapen regelmatiger. Daarnaast wordt het gevoel van geborgenheid versterkt. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling van alle baby’s ten goede.

Lees verder

error: Content is protected !!